Logotyp
logotyp
Laddningsanimation

Söker...

Alla weekendresor till Dubai

pil
X

Dubai är ett populärt resmål för weekendresor och här kan du njuta av sol, bad och exklusivt semesterliv. I denna lyxiga stad kan du uppleva en avkopplande vistelse med förstklassig service. Dessutom har du möjlighet till aktiviteter, nöjen och shopping i världsklass. Vad sägs om en runda i en av världens största shoppinggallerior eller en uppfriskande skidtur i en riktig skidbacke? Läs mer

Ändra sökning
Sök weekendresa
Priserna avser 2 personer.
Matchade 0 av
totalt 0 resor

Vi hittade tyvärr inga weekendresor som matchade dina kriterier :(

Dubai


I Dubai är allt möjligt och många uppskattar kombinationen av exotism och lyxig flärd. En weekend här blir garanterat ett minne för livet. Åk skidor på riktig snö – mitt ute i öknen – eller simma med delfiner. Till Dubai kan du åka hela året och många uppskattar möjligheten att fly vardagen på detta unika resmål. Förutom fantastiska shoppingmöjligheter hittar du här utmärkta restauranger och delikatesser från hela världen.

Hotell i Dubai
Njut av en härlig weekend i Dubai.

Hotell med lyxig atmosfär
I Dubai finns både större hotellkomplex med prisvärda rum och mindre hotell med lyxiga rum och privat strand, för den som vill unna sig det lilla extra på semestern. Hotellen i Dubai är relativt nya och man får mycket för pengarna när det gäller boende. De flesta turister som besöker staden för en weekend väljer att bo i Jumeirah Beach, Deira, Bur Dubai eller Jebel Ali.

The Palm i Dubai
The Palm är en berömd sevärdhet.

Hotellen är kända för att hålla hög standard och det allra finaste är förmodligen lyxhotellet Burj al Arab. På detta hotell hittar du allt du kan tänkas behöva och lite till. Här finns flera fina restauranger och ett eget konditori. Dessutom erbjuds extra service som skönhetsbehandlingar, frisörtjänster, privat butler och exklusiv biluthyrning. Stilen på rummen är ofta karaktäristisk och för tankarna till tusen och en natt. Många väljer att boka ett större rum, med utsikt över vattnet och egen balkong.

Njut av sol och bad
Solsäkra Dubai kan man besöka året om och många uppskattar det behagliga klimatet. Den långa stranden Jumeirah Beach och är delvis öppen för allmänheten. Vid Open Beach hittar du duschar, matställen och sittplatser. Längs kusten finns också privata stränder. Vid Jumeirah Beach Park måste du betala entréavgift, men här finns också fler bekvämligheter som solsängar, swimmingpooler, sportaktiviteter och fina grönområden.

Strand med båt
Sola och bada på härliga stränder.

Restauranger, nöjen och attraktioner
I Dubai finns också mycket att roa sig med. Dubai Mall är världens största shoppingcenter och här kan du besöka 1200 butiker, hajakvarium och en skidanläggning med isbana. Även om affärslivet har moderniserats finns gamla marknadsplatser eller souker kvar och här kan du handla textilier, mattor, kryddor och smycken i guld. Passa på och åk på jeepsafari i öknen, båttur med Dhow eller förgyll din weekendresa med en spännande helikoptertur.

Dubais opera
Dubais vackra opera.

I Dubai kan du besöka kamelrace, galoppbana och golfbana i världsklass. För att koppla av efteråt rekommenderas ett besök i något av Dubai´s spa eller hamambad. Burj Khalifa är världens högsta byggnad och från dess 124:e våning har du en unik utsikt över Dubai´s skyline. Billigast blir det om man förbokar besöket, men det går även att betala inträde på plats. Besök även den konstgjorda ön The Palm Jumeira och stadens palats och moskéer. Från Dubai är det även nära till den berömda storstaden Abu Dhabi.

Topplistor

Populära weekend-resmål

Populära avreseorter

Filtrera sökning
Resebyrå
Antal stjärnor
Pris